Om de leverede data

Du kan se oplysninger om de data, der er leveret til Kaspersky under brug af en tidligere version af programmet

Data leveret til Kaspersky ved hjælp af Kaspersky Safe Kids 1.9

Kaspersky beskytter alle oplysninger, der modtages, i overensstemmelse med lovgivningen og gældende Kaspersky-regler. Data overføres via en sikker kanal.

De angivne personoplysninger under slutbrugerlicensaftalen (Licensaftale) er opskrevet i det tilsvarende juridiske dokument. Du kan se Licensaftalen ved at læse license.txt-dokumentet i programinstallationsmappen.

Ikke-personlige oplysninger angivet for kernefunktionaliteten:

Ikke-personlige data leveret med henblik på forbedring af softwarekvaliteten:

Ikke-personlige data, der leveres til rettidig identifikation og korrektion af fejl i forbindelse med installation, afinstallation og opdatering af softwaren: